[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 25px 50px 25px» item_padding_480=»70px 25px 50px 25px»][vc_column_text]

Central Mountain

[/vc_column_text][vc_separator type=»transparent» up=»20″][vc_column_text]The Tourism Consortium of the Central Mountain of the Principality of Asturias entrusted us with the design of a touring exhibition to convey the cultural values of its territory. We responded with an interactive installation, with a length of 9 m, a height of 3.50 m and a depth of 5 m, featuring 3 tactile screens to give visitors an interactive experience in an immersive space.[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»one_column»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17316″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17317″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17318″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

Designing an interactive experience in an immersive space to share, with visitors, the poetry of a land between the sea and the mountain.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17319″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17320″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17321″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

An installation with backlighting towards the outside, using the same colours as the visuals projected inside, on touchscreens.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17322″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17323″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

It is possible to access the general audiovisual contents by walking through the inside portion and specific content can be accessed through the touchscreens. An interactive creation that triggers audiovisual content according to the position of persons within the space and the number of visitors.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17324″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17325″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]

[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 25px 50px 25px» item_padding_480=»70px 25px 50px 25px»][vc_column_text]

Montaña Central

[/vc_column_text][vc_separator type=»transparent» up=»20″][vc_column_text]El Consorcio Turístico de la Montaña Central del Principado de Asturias nos encargó la concepción de una exposición itinerante cuyo objetivo era transmitir los valores culturales de su territorio. Nuestra respuesta, una instalación interactiva de 9 metros de largo x 3’50 metros de altura por 5 metros de profundidad y 3 pantallas táctiles para ofrecer a los visitantes una experiencia interactiva en un espacio inmersivo.[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»one_column»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17316″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17317″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17318″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

Concebir una experiencia interactiva en un espacio inmersivo, para transmitir a los visitantes la poesía de una tierra entre el mar y la montaña.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17319″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17320″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17321″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

Una instalación retro-iluminada hacia el exterior, con los mismos colores de los visuales proyectados en el interior en sus pantallas táctiles.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» anchor=»app» angled_section=»no» text_align=»center» background_image_as_pattern=»without_pattern» css_animation=»»][vc_column][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17322″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17323″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item item_padding=»70px 200px 50px 200px» vertical_alignment=»middle» advanced_animations=»no» item_padding_1024_1280=»70px 200px 50px 200px» item_padding_768_1024=»70px 70px 50px 70px» item_padding_600_768=»70px 100px 50px 100px» item_padding_480_600=»70px 20px 50px 20px» item_padding_480=»70px 15px 50px 15px»][vc_column_text]

Se puede acceder a su contenido audiovisual general al desplazarse en su interior y a su contenido específico tocando las pantallas táctiles. Una creación interactiva que activa su contenido audiovisual en función de la posición de los individuos en el espacio y del número de visitantes.

[/vc_column_text][vc_separator type=»normal» transparency=»0″ up=»40″ down=»0″][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17324″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][qode_elements_holder number_of_columns=»two_columns»][qode_elements_holder_item advanced_animations=»no»][vc_single_image image=»17325″ img_size=»full» alignment=»center» qode_css_animation=»»][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder][/vc_column][/vc_row]